Anmälan öppnar igen 27 november

Anmälan till Tjejmilen lördagen 2 september 2017 är stängd och öppnar igen den 27 november. Välkommen tillbaka.
Vill du ha påminnelse när anmälan öppnar?
Fyll i namn och epostadress nedan!

Namn:
E-post:

Lämna följande fält tomt


Systrarna och Emmet vann resan till New York

Ett stort grattis till kvartetten Systrarna och Emmet som vann resan till New York med sin slogan och emmet slogan "Ett mål som ger motivation, En riktig girlpower explosion!". Men ytterligare 100 lag vann fina priser - de presenterar vi här.
Vinnande kvartetter >>

Se bilderna från Tjejmilen 2016

Precis som vanligt hade vi flera duktiga fotografer ute längs banan och vid start och mål. Det är fantastiskt att se glädjen och all positiv energi som alla deltagare utstrålade under loppet. Titta på bilderna nu. Titta på dem igen om du behöver lite uppmuntran någon dag.
Till bilderna >>

Filmen från Tjejmilen 2016

Du såg dem kanske under Tjejmilen - de skäggiga killarna med filmkamera. Nu är de klara med filmen. Vi hoppas att du precis som vi, blir glad och springsugen när du ser filmen. Och att du kan känna den magiska känslan som uppstår när nästan 25 000 tjejer samlas på Djurgården i Stockholm för att springa Tjejmilen.
Till filmen >>

Ett hejdundrande tack till tusen och åter tusen tjejer

Ett varmt grattis och tack till alla tjejer som sprang Tjejmilen lördagen den 3 september. Den kraften och den energin som kändes på Gärdet och Djurgården igår kommer vi leva länge på. Stort tack också till alla våra proffsiga funktionärer som hjälper, hejar och peppar. Ni är guld värda. Vi ses igen den 2 september 2017.

Etiopisk seger i Tjejmilen

Det blev Etiopiskornas dag i Tjejmilen. Segrade gjorde Fantu Tekla, Etiopien på tiden 33:56, på andra plats kom Roman Mengistu, Etiopien på tiden 34:21 och trea blev Annie Bersagel, USA på 35:39. Bästa svenskor blev fyran Lisa Ring, IK NocOut.se på 35:48, femman Frida Lundén, FK Studenterna på 35:54 och sexan Sara Holmgren, Sävedalens AIK, 36:01.
Till resultatlistan >>