Spring Tjejmilen 2017 - nu har vi öppnat anmälan!

Den 2 september 2017 är det dags för Tjejmilen – Sveriges största event bara för tjejer. För 34:e året i rad samlas tusen och åter tusen tjejer på Gärdet i Stockholm för att springa 10 kilometer. Och för att uppleva något riktigt mäktigt när hela Stockholm vibrerar av tjejkraft. Välkommen till en dag laddad med energi, glädje och tävlingsnerver
Till anmälan >>

Anmälan till Lilla Tjejmilen är öppen

Lilla Tjejmilen är en härlig och inspirerande löparfest för alla tjejer mellan 5 och 13 år. Loppet avgörs på Gärdet i Stockholm, lördagen den 2 september 2017, i samband med Tjejmilen.
Info och anmälan >>

Se bilderna från Tjejmilen 2016

Precis som vanligt hade vi flera duktiga fotografer ute längs banan och vid start och mål. Det är fantastiskt att se glädjen och all positiv energi som alla deltagare utstrålade under loppet. Titta på bilderna nu. Titta på dem igen om du behöver lite uppmuntran någon dag.
Till bilderna >>

Filmen från Tjejmilen 2016

Du såg dem kanske under Tjejmilen - de skäggiga killarna med filmkamera. Nu är de klara med filmen. Vi hoppas att du precis som vi, blir glad och springsugen när du ser filmen. Och att du kan känna den magiska känslan som uppstår när nästan 25 000 tjejer samlas på Djurgården i Stockholm för att springa Tjejmilen.
Till filmen >>

Systrarna och Emmet vann resan till New York

Ett stort grattis till kvartetten Systrarna och Emmet som vann resan till New York med sin slogan och emmet slogan "Ett mål som ger motivation, En riktig girlpower explosion!". Men ytterligare 100 lag vann fina priser - de presenterar vi här.
Vinnande kvartetter >>

Ett hejdundrande tack till tusen och åter tusen tjejer

Ett varmt grattis och tack till alla tjejer som sprang Tjejmilen lördagen den 3 september. Den kraften och den energin som kändes på Gärdet och Djurgården igår kommer vi leva länge på. Stort tack också till alla våra proffsiga funktionärer som hjälper, hejar och peppar. Ni är guld värda. Vi ses igen den 2 september 2017.

Etiopisk seger i Tjejmilen

Det blev Etiopiskornas dag i Tjejmilen. Segrade gjorde Fantu Tekla, Etiopien på tiden 33:56, på andra plats kom Roman Mengistu, Etiopien på tiden 34:21 och trea blev Annie Bersagel, USA på 35:39. Bästa svenskor blev fyran Lisa Ring, IK NocOut.se på 35:48, femman Frida Lundén, FK Studenterna på 35:54 och sexan Sara Holmgren, Sävedalens AIK, 36:01.
Till resultatlistan >>