Tjejmilens startbevis är skickade via email

Den 10 och 11 augusti skickades Tjejmilens startbevis via e-mail. Håll utkik i din mailkorg efter startbeviset. Ta med det utskrivet eller i telefonen till nummerlappsutdelningen.
I startbeviset hittar du all information om loppet. För dig som anmält dig senare än söndag den 7 augusti kommer att få ditt startbevis den 26 augusti. Har du inte fått ditt startbevis trots att du är anmälde före den 8 augusti, titta i din skräppost först, finns det inte där maila till info@tjejmilen.se ange startnummer och din korrekta e-mailadress så skickar vi det på nytt.

Ta tåget till Tjejmilen

Res enkelt till Tjejmilen! Lämna bilen hemma och tag tåget till årets stora löparfest! SJ erbjuder dig som springer 10% rabatt på tågresan till Stockholm. Självklart får din hejarklack, familj eller vänner samma rabatt då ni reser tillsammans.
Läs mer och boka >>

Tjejmilens expo har öppet 1-3 september

Planerar du din resa till Stockholm? Då vill du kanske veta hur vår nummerlappsutdelningen och vårt expo har öppet. Du är välkommen att hämta din nummerlapp dessa tider. Du får ditt startbevis via mejl i mitten av augusti.
•Torsdag 1 september kl 15.00-20.00.
• Fredag 2 september kl 10.00-21.00.
• Lördag 3 september kl 9.00-13.00.

Spring med rosa nummerlapp

Tjejmilen har sedan många år tillbaka ett samarbete med Plan som arbetar för flickors rättigheter. Du som ska springa Tjejmilen 2016 kan redan när du anmäler dig stödja Plan genom att betala 50 kronor extra. Som tack för hjälpen - och för att visa att du är med och hjälper, får du en rosa nummerlapp att fästa på tröjan.
Till anmälan >>

Du kan fortfarannde anmäla dig

Tjejmilen är landets största idrottsevenemang för kvinnor. Har du inte anmält dig - gör det nu. Välkommen till en grym dag laddad med energi, glädje och tävlingsnerver.
Info och anmälan >>

Nästan 25 000 anmälda

Kul att så många redan har bestämt sig för att springa Tjejmilen. Vi ser fram emot sensommarens vibrerande löparfest. Du som inte anmält dig ännu - gör det nu så har du ett kul mål med sommarens träning.

Tjejmilen skänker pengar till Plan International

Under perioden 25 april till 1 maj hade vi en kampanj där Tjejmilen matchade den summan som våra deltagare skänkte till Plan via anmälan. Det var totalt 231 tjejer som betalade 50 kr extra för Plan vid anmälan till Tjejmilen.
Det innebär att Tjejmilen bidrar med 11 550 kr till Plans verksamhet. Stort tack för ert stöd.

Se filmen från Tjejmilen 2015

Vår fotograf Micke Sjöblom tog sig runt banan med filmkameran i handen. Här ser du Anna Book, Anna Kinberg Batra och tusentals andra tjejer som springer runt vår vackra bana. Du kanske rent av ser dig själv i filmen.
Till filmen >>

Se bilderna från Tjejmilen 2015

Bilder, bilder, bilder - närmare bestämt 295 stycken. Vi har fått många fantastiska ögonblicksbilder från loppet. Starten, ute på banan och självklart vid målet. Våra duktiga fotografer Thomas Windestam (DECA Text & Bild) Rickard Forsberg och Ryno Quantz har dokumenterat hela loppet. Titta på bilderna och se om du hittar dig själv.
Till bilderna >>

Se reportaget från Tjejmilen 2015

– Av alla lopp så är Tjejmilen bara bäst! Jag har sprungit och njutit.
Rakel Sjöberg var en av de 24 782 tjejer som sprang i mål i det 32:a Tjejmilen.
Hör Rakels egna ord (och se hennes leende) efter loppet i vårt reportage där vårt springande reportageteam med Anders Szalkai och Torbjörn Sköldefors pratar med löpare under och efter loppet.
Se video på Marathon.se >>