Skön löparfest för tjejer 7 - 13 år


Lilla Tjejmilen är en härlig och inspirerande löparfest för alla tjejer mellan 7 och 13 år. Loppet avgörs på Gärdet i Stockholm lördagen den 3 september 2016, i samband med Tjejmilen.Alla är vinnare

Det är kul att springa. Det vill vi att alla som springer Lilla Tjejmilen ska känna. Därför behandlas alla som vinnare. Vid målet får du Lilla Tjejmilens T-shirt och en guldmedalj. Dessutom bjuds du på banan, dryck m.m. Det viktigaste är inte att springa snabbast, utan att ha kul före, under och efter loppet.
Se de bästa bilderna från Lilla Tjejmilen 2015
Kika på filmen från Lilla Tjejmilen 2015

Anmäl dig här

Priset är 195 kronor, och sista dag för anmälan är den 28 augusti.
Anmälan görs enkelt och bekvämt här.
Du väljer mellan olika betalningsalternativ:
• Betala direkt hos din internetbank.
• Betala med Visa eller MasterCard.
• Betala med faktura via Klarna.

Observera att anmälan är bindande och personlig och inte kan överlåtas till någon annan löpare.Fakta om Lilla Tjejmilen

• Sträckan är 1,5 km för alla åldersklasser (flickor födda 2003 - 2009).
• Banan, som är flack, går på Gärdet. Underlaget asfalt förutom sista biten in till målet. Samma målgång som i Tjejmilen.
• Gemensam uppvärmning före start.
• Var och en springer i sitt eget tempo.
• Alla får fina priser efter målgång.

Banan går på Gärdet

Start och mål är på Gärdet. Målet är samma som i Tjejmilen. Du springer en flack asfaltsbana på 1,5 km.

Start kl. 11.00

Starten för Lilla Tjejmilen går klockan 11.00, två timmar innan Tjejmilen startar. Deltagarna delas in i olika startgrupper som baseras på ålder. Självklart får även deltagarna i Lilla Tjejmilen en uppvärmning före start.

Åldersklasser

Lilla Tjejmilen har följande åldersklasser; 7 år – född 2009, 8 år – född 2008, 9 år – född 2007, 10 år – född 2006, 11 år – född 2005, 12 år – född 2004, 13 år – född 2003.

Träffa sportstjärnorna

På plats i målområdet för att hylla alla duktiga löpare finns kända sportprofiler som skriver autografer och hjälper till med utdelningen av priser.

Alla får medalj och T-shirt

I Lilla Tjejmilen behandlas samtliga fullföljande som segrare. Vid målet får alla Lilla Tjejmilens T-shirt och en guldmedalj. Dessutom bjuds deltagarna på dryck, frukt m.m.

Massor av skoj på Gärdet

På Gärdet finns ett flertal aktiviteter för alla barn och ungdomar, inte bara för deltagarna i Lilla Tjejmilen. Alla ska ha kul och det är fritt fram för kompisar och syskon att aktivera sig.

Tidtagning

Alla deltagare i Lilla Tjejmilen får en nummerlapp med ett tidtagningschip. Om du är intresserad av vilken tid du fick, kan du efter loppet gå in i resultatlistan för Lilla Tjejmilen och söka på ditt namn eller startnummer.

Arrangörer

Lilla Tjejmilen arrangeras av friidrottsklubbarna Hässelby SK och Spårvägens FK.

Välkommen till Lilla Tjejmilen 2016!