Anmälan öppen till Tjejmilen 3 september 2016

Tjejmilen är landets största idrottsevenemang för kvinnor med över
30 000 anmälda deltagare. Välkommen till en grym dag laddad med energi, glädje och tävlingsnerver.
Info och anmälan >>

Ett stort grattis till alla Tjejmilens deltagare

Vilken dag vi har haft. Bortsett från en kortare skur har vi haft sol och växlande molnighet. Ett utmärkt löparväder helt enkelt. 24 782 tjejer sprang i mål i det 32:a Tjejmilen. Ett riktigt stort och varmt grattis till var och en av er. Hoppas att vi ses igen nästa år, då går Tjejmilen den 3 september.
Anmäl dig till Tjejmilen 2016 >>
Till alla resultat - endast tidtagningsklassen >>

Film och bilder från Lilla Tjejmilen

Tänk så många duktiga tjejer det finns! Gårdagens Lilla Tjejmilen för flickor mellan 7 och 13 år var fullt med starka, tuffa och färglada tjejer. Micke Sjöblom filmade loppet, och Kristina Rosenberg fotograferade de tre starterna.
Se filmen från Lilla Tjejmilen >>
Se bilderna från Lilla Tjejmilen >>

Se filmen från Tjejmilen 2015

Vår fotograf Micke Sjöblom tog sig runt banan med filmkameran i handen. Här ser du Anna Book, Anna Kinberg Batra och tusentals andra tjejer som springer runt vår vackra bana. Du kanske rent av ser dig själv i filmen.
Till filmen >>

Se bilderna från Tjejmilen 2015

Bilder, bilder, bilder - närmare bestämt 295 stycken. Vi har fått många fantastiska ögonblicksbilder från loppet. Starten, ute på banan och självklart vid målet. Våra duktiga fotografer Thomas Windestam (DECA Text & Bild) Rickard Forsberg och Ryno Quantz har dokumenterat hela loppet. Titta på bilderna och se om du hittar dig själv.
Till bilderna >>

Se reportaget från Tjejmilen

– Av alla lopp så är Tjejmilen bara bäst! Jag har sprungit och njutit.
Rakel Sjöberg var en av de 24 782 tjejer som sprang i mål i det 32:a Tjejmilen.
Hör Rakels egna ord (och se hennes leende) efter loppet i vårt reportage där vårt springande reportageteam med Anders Szalkai och Torbjörn Sköldefors pratar med löpare under och efter loppet.
Se video på Marathon.se >>

Se video på dig själv i Tjejmilen

Deltagare i Tidtagning-klassen kan nu se en kort video som visar när de sprang i mål iTjejmilen. Gör så här: klicka på ditt namn i resultatlistan så visas videon.
Resultaten i Tidtagning-klassen >>

Ladda hem ditt diplom

Deltagare i Tidtagning-klassen kan ladda hem sitt diplom från Tjejmilen. Gör så här: klicka på ditt namn i resultatlistan. Längst nere på den sida som då visas finns en PDF-ikon med texten "Diplom". Klicka på den så laddar du hem ditt diplom.
Resultat Tidtagning-klassen >>

Tjejmilen i TV4 Sport

TV4 bevakade som vanligt Sveriges största idrottsevenemang för kvinnor. Programmet visades första gången den 6 september. Tjejmilen visas i repris kl 17.25. Repriser i TV4 Sport kl 18.40 den 7/9 och i TV12 kl 13.30 den 12/9.

Träna i grupp i höst, vinter och vår

TSM Running är Sveriges största träningsgrupp för löpare. Vi springer i grupp en eller två dagar i veckan under hösten, vintern och våren Träningen utgår från Stockholms Stadion där vihar egna omklädningsrum.
Vi hjälper dig bli en bättre löpare samtidigt som vi har kul under våra gemensamma träningar. Du behöver inte vara någon stjärna för att hänga med. Klarar du av en mil under 70 minuter kommer du att klara av träningen.
Mer information >>

Nästa steg: Europas största halvmara för kvinnor

Känner du dig mogen att ta nästa steg som löpare efter Tjejmilen så bör Women’s Health Halvmarathon vara det naturliga valet. Detta är Europas största halvmara för kvinnor. Du springer halva den klassiska maratondistansen, d.v.s. 21 098 meter, på en vacker bana på Södra Djurgården i Stockholm lördagen den 23 april 2016 .
Utförlig information >>

Nästa utmaning: Årets kraftprov och årets folkfest

Lördagen den 4 juni 2016 avgörs ASICS Stockholm Marathon för 38:e gången. Det blir ett lopp att minnas– ASICS Stockholm Marathon är årets kraftprov och årets folkfest i huvudstaden. Vill du vara en av stjärnorna i nästa års stora löparfest kan du anmäla dig redan nu.
Info och anmälan >>