Anmälan öppen till Tjejmilen 3 september 2016

Tjejmilen är landets största idrottsevenemang för kvinnor med över
30 000 anmälda deltagare. Välkommen till en grym dag laddad med energi, glädje och tävlingsnerver.
Info och anmälan >>

Se filmen från Tjejmilen 2015

Vår fotograf Micke Sjöblom tog sig runt banan med filmkameran i handen. Här ser du Anna Book, Anna Kinberg Batra och tusentals andra tjejer som springer runt vår vackra bana. Du kanske rent av ser dig själv i filmen.
Till filmen >>

Se bilderna från Tjejmilen 2015

Bilder, bilder, bilder - närmare bestämt 295 stycken. Vi har fått många fantastiska ögonblicksbilder från loppet. Starten, ute på banan och självklart vid målet. Våra duktiga fotografer Thomas Windestam (DECA Text & Bild) Rickard Forsberg och Ryno Quantz har dokumenterat hela loppet. Titta på bilderna och se om du hittar dig själv.
Till bilderna >>

Se reportaget från Tjejmilen 2015

– Av alla lopp så är Tjejmilen bara bäst! Jag har sprungit och njutit.
Rakel Sjöberg var en av de 24 782 tjejer som sprang i mål i det 32:a Tjejmilen.
Hör Rakels egna ord (och se hennes leende) efter loppet i vårt reportage där vårt springande reportageteam med Anders Szalkai och Torbjörn Sköldefors pratar med löpare under och efter loppet.
Se video på Marathon.se >>

Lyckad träningshelg

Det var ett gäng nöjda löpare som på söndagseftermiddagen lämnade den hemtrevliga kursgården Villa Brevik på Lidingö efter att ha deltagit i Tjejmilens träningshelg.
Detta var andra året i följd som landslagslöparen Louise Wiker ordnade en träningshelg för Tjejmilen-löpare.
Läs mer >>

Kristina i mål efter 1840 km genom Iran

Nu har Kristina Paltén nått sitt mål efter 184 mils löpning genom Iran under 50 fagar.
– Jag vet inte vad jag ska ta mig till i glädjeruset, jag klättrar högst upp på grinden bredvid, som är låst. Där sträcker jag händerna mot himlen och njuter. Nu är jag klar.
Läs mer på Marathon.se >>

Träna i grupp i höst, vinter och vår

TSM Running är Sveriges största träningsgrupp för löpare. Vi springer i grupp en eller två dagar i veckan under hösten, vintern och våren Träningen utgår från Stockholms Stadion där vihar egna omklädningsrum.
Vi hjälper dig bli en bättre löpare samtidigt som vi har kul under våra gemensamma träningar. Du behöver inte vara någon stjärna för att hänga med. Klarar du av en mil under 70 minuter kommer du att klara av träningen.
Mer information >>

Nästa steg: Europas största halvmara för kvinnor

Känner du dig mogen att ta nästa steg som löpare efter Tjejmilen så bör Women’s Health Halvmarathon vara det naturliga valet. Detta är Europas största halvmara för kvinnor. Du springer halva den klassiska maratondistansen, d.v.s. 21 098 meter, på en vacker bana på Södra Djurgården i Stockholm lördagen den 23 april 2016 .
Utförlig information >>

Inled öparsäsongen 2016 på Norra Djurgården 2 april

Lördagen den 2 april 2016 avgörs Premiärmilen för tionde gången. Du springer en 10 km lång bana i härlig miljö på Norra Djurgården. Detta är det perfekta loppet för dig som vill testa formen inför vårens och sommarens tävlingar.
Läs mer om Premiärmilen >>